Quantcast
|

Praktiskt

DATUM: 29-30 november 2016
TID: 08:30-17:00
PLATS: Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5 Kista, Sverige

Till Kistamässan åker du enkelt med flyg, tåg, pendeltåg, tunnelbana, bussar och bil. Till Kista är det enkelt att ta sig till och från flygplatserna Arlanda och Bromma Airport samt enkla förbindelser med kollektivtrafiken. Åker du bil finns det gott om parkeringar att tillgå utanför Kistamässan. 

Mer information om ditt besök hittar du här.

KONTAKTA EASYFAIRS
Besöksadress: Arne Beurlings Torg 5
Postadress: Box 1128, 164 22 Kista
Telefon: 08-506 650 00
E-post: scandinavia@easyfairs.com

counte-bg

A-Ö information

Anmälan

Anmälan till konferensen kan göras här. Konferensen är kostnadsbelagd och ger full tillgång till hela DigiGov, både konferens och mässa. Anmälan är bindande, men kan överlåtas.

Bankomat

Bankomat finns till höger om mässhallarna på mässplan.

Besöksadress

Arne Beurlings Torg 5
SE-164 22 Kista

Biljetter

Konferensbiljetten är kostnadsbelagd och ger tillgång till hela konferensen och mässan. Regeringens öppna råd är kostnadsfritt och ger enbart tillträde till det öppna rådet, ej tillgång till konferensen.

Boende

Vill du bo nära Kistamässan finns bland annat Scandic Viktoria Tower och Connect Hotels Kista. Mer information om hotell finns här.

Djur

Djur är inte tillåtet i Kistamässans lokaler med hänsyn till allergiker. Undantag för ledarhundar.

Exponera mera

På DigiGov kan ni som utställare nyttja en rad tjänster som förstärker ert deltagande på plats. Vill ni bjuda konferensdeltagarna på lunch, eller synas på alla besökares badgeband? Kontakta Elise Abrahamsson, elise.abrahamsson@easyfairs.com för mer info.

Finansiering

SKL och Näringsdepartementet är avsändare av DigiGov. Easyfairs är arrangörer och står således för finansieringen av evenemanget.

Garderob

Garderob finns utanför mässhall 1 och 2. Garderoben är kostnadsfri.

Godsadress

Skicka ert gods och material till mässan:
Mässans namn/Företag/Monternummer
Kistamässan Vågögatan 3
SE-164 40 KISTA

Godset tas emot 25 november kl 07.15-16.00

Handikappanpassning

Kistamässans lokaler – restauranger, konferens och kongresslokaler samt utställningshallar har alla grundtillgänglighet.

Hiss

Hiss finns i entréhallen till Kistamässan.

Keynotes

Keynotes är belägna i lokal M2.

Kvarglömt

Kvarglömda saker tas omhand av Servicecenter. För kontakt vänligen ring 08-506 650 00.

Mat och dryck

Du kan avnjuta mat, dryck och fika i någon av restaurangen eller caféet. Samtliga finns på samma plan som mässhallen. För konferensdeltagare är maten kostnadsfri.

Montercatering

Vår restauratör KM Restauranger innehar mat- och alkoholtillstånd i våra lokaler. Se utbudet här: KM restauranger. Vill Du beställa något eller har frågor gällande detta, vänligen kontakta montercatering@kmgroup.se.

Monterpaket

Vad som ingår i montrarna:
– El
– Svart matta
– Målade väggar enligt separat specifikation
– Belysning
Det är tillåtet att foliera sin logga på den vänstra delen av väggen. Det är dock ej tillåtet att modifiera väggarna på annat sätt. Det går ej att bygga ut väggarna.

Parkering

Det finns ca 2 000 parkeringsplatser utanför Scandic Victora Tower. Av dessa är fem handikapplatser. Handikapparkering finns på parkeringen mellan E4 och Kistamässan. Giltigt handikappkort skall finnas synligt i bildens framruta. Q-park ansvarar för parkeringsområdet. Automaterna tar både kontant och kort.

Presentationer

​Presentationer kommer att finnas på digigov.se efter DigiGov.

Pressreleaser för utställare

Skicka gärna över era pressreleaser till oss, så sprider vi dem i våra kanaler.

Rullstol

Rullstol finns att låna i entrén. Går inte att boka i förväg.

Rökning

Rökning är inte tillåten i Kistamässans lokaler.

Servicecenter

Det är till Servicecenter du vänder dig till för att få svar på frågor gällande Kistamässans lokaler, kommunikationer samt närområde. På Servicecenter har du dessutom tillgång till kopiator. Servicecenter hittar du utanför Mässhall 1.

Toaletter

Toaletter finns i entréhallen och i konferenscentret. Handikapptoaletter finns i entréhall, konferenscenter och servicecenter.

Utställarbiljetter

I monter om 16 kvadrat ingår 5 utställarbiljetter.
I monter om 8 kvadratmeter ingår 3 utställarbiljetter.
I monter modell startup ingår 2 utställarbiljetter.
Extrabiljetter 2500 kr.

Utställarprofil på DigiGov.se

Skicka in er logga och valfri text till oss så lägger vi upp det på vår hemsida. På så sätt ökar ni er synlighet och vi kan promota ert deltagande ännu mer.

Vilorum

Vilorum finns i anslutning till Servicecenter.

Wifi

Kistamässan erbjuder sina kunder och utställare trådlös (WIFI) anslutning till internet. Fråga efter lösenordet och användarnamnet på plats.

Workman

Kistamässan samarbetar med Workman Event som tillhandahåller all teknik inom byggnation, inredning, ljud, ljus, bild och IT till alla våra mässor och konferenser. Workman Event står även till tjänst med grafisk produktion i form av skyltar, banderoller, vepor och roll-ups samt projektledning av omfattande skräddarsydda produktioner. Mer information och kontaktuppgifter hittar ni hos Workman Event.