Quantcast
|

KPMG AB

KPMG erbjuder kvalificerade tjänster inom revison, skatt och rådgivning till näringsliv och offentlig sektor. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 162 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter – alltid nära din organisation.

Vi jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder, en framtid som mer och mer präglas av digitaliseringen. Vi drivs av att se till att våra kunder ligger i framkant i denna utveckling. Med flertalet utförda projekt inom Digital Utveckling, Strategi och Transformation vet vi att vi kan göra skillnad.

I monter D:13 finns våra experter på plats redo att besvara dina frågor om hur din organisation kan förbereda sig inför framtidens digitala utmaningar samt berätta om våra lärdomar från andra digitaliseringsprojekt. Fråga oss tex gärna om hur vi kan stötta er med att utvärdera värdet av utförda och planerade IT-satsningar, strukturera en effektiv IT-portfölj eller redogöra för hur förändringen av PuL kan påverka IT-organisationen inom din verksamhet.