Bästa kreditkortet för att handla mat

Handlar du ofta i samma matbutik, då är du nästan som precis alla andra. Man har en förmåga att skaffa sig sin favoritbutik, man lär sig var varorna finns och underlättar processen och minimerar tiden det tar att handla. Denna artikel handlar om fördelarna med att använda sig av ett så kallat matkort. Ett matkort är egentligen ett betalkort som fokuserat på att ge dig så pass bra villkor som möjligt när det kommer till att handla mat. Fördelen här är ju att vi alla på ett eller annat sätt måste handla mat och att då få bonuspoäng och rabatter när du handlar med ditt matkort är ju suveränt! 

Coop Mastercard är det bästa exemplet som vi kan lyfta i denna artikel. Det är ett matkort som fungerar både som ett medlemskort och ett kreditkort, så att du som kund slipper dra på två separata kort. Coop ger dig upp till 5 bonuspoäng per spenderad krona och bättre villkor och bonusar desto mer du handlar varje månad för på COOP. 

Utöver bonus när du använder ditt kreditkort så får du även en drulleförsäkring, prisgaranti och förlängd garanti när du handlar exempelvis elektronik och använder ditt kreditkort.

Drulleförsäkring finns många gånger inkluderat i din hemförsäkring men är i vissa fall ett tillägg som kostar extra. Här får du detta inkluderat utan extra kostnad när du skaffar ett kreditkort hos COOP. Du får även en prisgaranti som betyder att om COOP hittar samma vara hos en annan aktör så prismatchar de denna vara och återbetalar dig pengarna för varan på ditt konto för kreditkortet. 

Värt att nämna är att bonuspoängen inte måste spenderas på COOP utan generöst nog kan spenderas hos en lång rad andra aktörer.

Önskar du läsa opartiska recensioner och mer information kring olika kreditkort så rekommenderar vi dig att surfa in på bästakreditkortet.se som har valt att specialisera sig och ägna sig åt att ta fram klockrena recensioner om olika kreditkort och göra det enklare för dig som användare att hitta just rätt kreditkort utifrån ditt specifika behov. 

Årsavgiften för detta kort är vanligtvis endast 295 kr per år men nu får du som ny kund första året helt kostnadsfritt. Kravet är dock att du är berättigad kortet utifrån de krav som kreditgivaren ställer. Kraven är att du är över 20 år gammal, har en stabil inkomst och inte har några betalningsanmärkningar. Om du inte skulle godkännas för ett kreditkort så kan du införskaffa ett vanligt medlemskort hos COOP.

Så vet du med dig att du är en som lägger mycket pengar på mat varje månad eller löpande till största del handlar på en och samma matkedja så rekommenderar vi starkt att skaffa ett matkort för att bli berättigad dessa rabatter och bonusar när du handlar mat. 

Lämna gärna en kommentar

Om Digigov

Vi fokuserar här på att skriva matnyttiga artiklar för att informera och lära. Främst fokuset kommer att ligga på ekonomi, finans och krediter. 

Nyheter som rör myndigheter och statliga instanser kommer även att förekomma.

Senaste inlägget