Det har aldrig varit lättare att bleka tänderna hemma

Enkel tandblekning hemma

Tandblekning är en trend som ökat ofantligt mycket de senaste åren, framför allt på grund av att man numera kan genomföra effektiv och skonsam tandblekning hemma. För många är tandblekning ett av de enklaste sätten att finslipa sitt utseende och ge sitt självförtroende en boost och det finns idag en rad olika företag och produkter att välja mellan.

Ett av dessa företag är WeSmile som har utvecklat flera produkter baserade på en skonsam PAP-gel. Alla produkterna är enkla att använda, skonsamma för människan, helt veganska och dessutom överkomligt prissatta.

Tre olika tandblekningsprodukter

WeSmiles utbud baseras på tre huvudsakliga produkter med olika användningsområden.

  1. Startkit – ett tandblekningskit som passar utmärkt för den som vill bleka sina tänder flera nyanser. Paketet innehåller 3x3ml tandblekningsgel, en LED-lampa med UV-ljus och tillhörande bettskena samt bruksanvisning och nyanskarta. Kan ge upp till 7 nyanser vitare tänder på endast 12 dagar.
  2. Tandblekningspenna – en smidig penna som du använder till att pensla på tandblekningsgel på tänderna. Kan med fördel kombineras med LED-lampa för ännu bättre resultat. Pennan kan ge upp till 4 nyanser vitare tänder på 12 dagar och är dessutom enkel att ta med sig överallt. Passar bäst för den som redan har blekt sina tänder.
  3. Whitening strips – tandblekningsremsor som man enkelt klistrar på tänderna och låter verka i 20 minuter. Ett paket räcker till 14 behandlingar och ger upp till 5 nyanser vitare tänder.

Utöver detta säljer man även påfyllnad av tandblekningsgel, extra bettskenor, separata LED-lampor med mera.

En eltandborste för optimal munhygien och blekare tänder

Den senaste produkten i sortimentet är en eltandborste av rang. Det är en Sonic eltandborste med närmare 40 000 borströrelser per minut som kan hjälpa dig bli av med 62% av din tandsten på bara 10 dagar. Tandborsten har fyra olika program – cleaning, polishing, gum care och whitening. Man kan alltså använda tandborsten till att rengöra och polera tänder, sköta sitt tandkött och även bleka tänderna. Tandblekningsprogrammet använder bland annat LED-ljus och bör kombineras med tandblekningsgel som blandas med tandkrämen.

Eltandborsten från WeSmile är med andra ord en heltäckande lösning för optimal munhygien och blekare tänder.

Lämna gärna en kommentar

Om Digigov

Vi fokuserar här på att skriva matnyttiga artiklar för att informera och lära. Främst fokuset kommer att ligga på ekonomi, finans och krediter. 

Nyheter som rör myndigheter och statliga instanser kommer även att förekomma.

Senaste inlägget