Hållbarhet i Fokus

Vikten av hållbarhet i fokus kan inte göra sig mer tydlig än 2022. Vi går mot en mer och mer miljöinriktad politik och det är snart dags för val i september i år. Därav bör frågan definitivt beaktas. Det finns flera olika organisationer och företag som satsar mer på hållbarhet än någonsin tidigare. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket. Det är ett klassiskt uttryck men som samtidigt aldrig passat bättre in än på detta område.

Hållbarhetsveckan är ett årligt event som runt om i landet arrangeras av respektive kommun där man bjuder in företag och organisationer med fokus på hållbarhet och hur vi tillsammans kan bidra till ett mer hållbart samhälle och förhållningssätt till miljön. Tillsammans lyfter de fram kreativa, livskraftiga och goda exempel på social, ekonomisk, ekologisk hållbar utveckling och hur det går att applicera på respektive ort och region.

Några utav fördelarna med hållbarhetsveckan är:

  • Pågår under en hel vecka
  • 0 kr (är helt kostnadsfritt att delta)
  • 100-tals aktiviteter och arrangemang
  • 100% hållbarhet

Här kan du som har ett intresse för hållbarhet samlas bland andra likasinnade människor i en trevlig miljö och prata, smaka och känna hållbarhet och dela tips och tankar på hur vi kan bidra till ett bättre samhälle och en mer hållbar vardag. Arrangörerna bakom eventet ser varje år till att det är fullspäckat schema från morgon till kväll med många olika och roliga aktiviteter!

Lämna gärna en kommentar

Om Digigov

Vi fokuserar här på att skriva matnyttiga artiklar för att informera och lära. Främst fokuset kommer att ligga på ekonomi, finans och krediter. 

Nyheter som rör myndigheter och statliga instanser kommer även att förekomma.

Senaste inlägget